Velkommen

På jordomsejling med S/Y Queen of Denmark
– også kaldet Daisy …

Vi sejlede i kano som unge og drømte om en sejlbåd … så kom uddannelse, børn og karriere …

25 år senere var børnene flyttet hjemmefra og karrieren kørte på skinner. Sejlbådsbrochurerne blev taget ned fra hylden og drømmen fik igen tag i os. Vupti så havde vi sejlercertifikat og forelskede os pladask i QUEEN of DENMARK. Vi skruede ned for blusset – livet er jo andet end arbejde trods alt – lagde stilen om, parate til at prøve kræfter med et nyt og anderledes liv. Det har vi ikke fortrudt.

Vi startede i det små med sejlture i Danmark, Sydsverige og Tyskland. Så blev det til lidt længere ture til den Stockholmske skærgård, op langs den baltiske kyst (Polen, Lithauen, Letland, Estland) og nordpå langs den norske vestkyst. Pragtfuldt!

Og nu er drømmen blevet til virkelighed ….

Kursen er sat mod New Zealand. Vores længe ventede jordomsejling er en realitet. Livet skal nydes og verden opleves. Derfor bliver den lange rejse delt i små etaper, uden stress og med tid til at opleve det hele undervejs.

Vi vil gerne dele eventyret og sejlerglæden med jer! Følg derfor vores færd her på siden eller på Instagram: Sailing_Queen_of_Denmark. I vil altid kunne se vores position på MarineTraffic. Vi sender af og til rejsebreve hjem – og modtager lige så gerne postkort hjemmefra på mail@queen-of-denmark.dk

God Vind!


Læs seneste rejsebrev …