Besætning

Daisy’s faste besætning har siden 2005 bestået af John og Jette samt skibshunden Tæddi. Matoserne Julie og Mikkel påmønstrer så tit de kan.

På turen rundt om jorden, vil besætningen blive udviddet og interesserede gaster kan rette henvendelse til mail@queen-of-denmark.dk

Mød besætningen …

Tæddi

Skibshunden, Tæddi, elsker sin orange redningsvest og at holde udkig fra skibets dæksalon. Når Daisy ligger til kaj, holder han skarpt øje med potentielle nye hundevenner på land. Om det skyldes den orange farve vides ikke, men gulerødder er hans absolutte favoritspise!

John

Dasiy’s skipper, John, er en entusiastisk langturssejler med interesse for skibs-ingeniørarbejde og forkærlighed for nye idéer. Han har hænderne ordentligt skruet på og der er ikke den dims på båden, han ikke har forstand på – og desuden er han ekspert i The Beatles og en svær modtander i Trivial Persuit.

Jette

Jette er skibets reder, skibs-goumetkok, skibsfotograf og den eneste ombord, der aldrig bliver søsyg. Hun sørger for ruteplanlægning og at søkort og alt digitalt udstyr er up to date. Uundværlig, det er hun i hvert fald også – langturssejlads ville være en kedellig affære uden hendes kokkerier.

Mikkel

Dasiy’s kartolog, navigator og første styrmand. Som titlerne bevidner er han vild med kort. Om det er de gammeldags papir søkort, den digitale Garmin kortplotter, OpenCPN eller Navionics – han kender dem ud og ind og tilbringer gerne størstedelen af sine vågne timer i deres selskab.

Julie

Skibets matros, frisør og hyggeminister sikrer at alle ombord er velfriserede og i godt humør. Julie er desuden Daisy’s eksterne kommunikatør og står for opsætning af hjemmeside, Instagram mv. Derudover sørger hun selvfølgelig altid for hyggelys (petroleumslamper stearinlys, lyskæder … you name it) og blomster på bordet, når vi er i havn.