S/Y Queen of Denmark vinker farvel

Kære familie, venner, bekendte, forretningsforbindelser og andet godtfolk …

Det er med stor glæde at vi (majestætisk pluralis) højtideligt kan meddele, at vi nu definitivt forlader vore egne royale farvande og sejler ud i den store blå og vide verden.

Det er også med en smule vemod, idet vi planlægger ikke at returnere igen.

Målet – drømmen – er at sejle langsomt, men sikkert til New Zealand over de næste 10 år.

Hurtigt ned i varmen og så sejle et halvt år ad gangen længere mod målet, når min faste besætning er tilbage fra sommerorlov i DK.

Klart skib!!

Derfor vil det glæde os og vores besætning om I vil sende os godt afsted med et lille royalt vink på vores sidste Danmarksturné:

Vi afsejler SØNDAG den 21. juli kl. 15.00 fra vores hjemhavn RØDVIG. Vi holder derfor ‘åbent skib’ fra kl. 13 på kajen ud for skibsværftet, hvor man kan komme forbi til lidt godt til ganen og farvelvink.

Efter den obligate tur med Kronborg om bagbord (andet er utænkeligt og vi HAR henstillet, at saluteringen begrænses) sejler vi til GILLELEJE, hvor vi TIRSDAG den 23. juli mellem kl. 15-17 byder på mere mundgodt og farvelvink, hvorefter vi forlader djævleøen

for at sejle til HORSENS, så hovedlandet også får mulighed for at vinke farvel. Her byder vi igen på mundgodt og farvelvink TORSDAG den 25. juli mellem kl. 15-17.

Og ja, med faste tider flere dage frem, har vi allerede forbrudt os mod den vigtige regel om ikke at lave faste aftaler, når man er afhængig af vejr og vind. Men vi har indlagt noget reservetid og går det alligevel galt, får I besked.

Næste stop – med tysk gæsteflag i styrbords salling – er i Heikendorfer hafen v/ Möltenort straks overfor Kielerkanalen, hvor vi provianterer royalt før den anstrengende tur gennem kanalen. I øvrigt kan I altid finde os og vor besætning på marinetraffic.com eller på Instagram: sailing_queen_of_Denmark. Og på vor egen hjemmeside selvfølgelig: queen-of-denmark.dk.

Snøft

S/Y Queen of Denmark, alias Dronningen, alias Daisy